Friday, April 30, 2010

Nak Beli Baby Satu ~

:: Ini Zia Safiyya ::

Aku nak beli baby mcm ni kalau ada jual, dia sangat cumei (mcm aku masa baby) hahaha
Seronok tengok picture dia.
And sometimes aku rasa baby ni amazing, sbb pejam celik dah besar dlm sebulan.
So aku nak beli satu baby la, nak buat Eksperimen.

:: Owh thumb-sucking, isn't she cute? ::

:: and when she laugh ::

:: Senyum pun leh buat hati rasa - auww (^0^) ::

Owh...owh zia adalah anak kepada kawan aku, zaza. DNA zia ni aku tgk lebey pada muka mak dia yang pipi labuh. huhu

:: Ni Angelina Jolie (Mama Zia) ::

:: And ni Mr. Brad Pitt (Papa Zia) ::

Link ke Blog Zia
(Baby pun dah ada blog - haih)

P/S: Ikut hati aku nak culik je anak dia. Owh aku nak beli baby mcm ni kalau ada jual kat dalam ebay or Mudah.my.

15 Comments:

wenkhadi said...

petanda ko nak kawen cepat2 la tu..hahaha

I_Hate_Lolipop said...

tidak...tidak aku nak baby utk eksperimen je.leh? huhuhu

Zia's Mom said...

haha..aku sbg mama kepada zia sgt2 teruja..tengs friend! nanti aku bg pinjam ye..

I_Hate_Lolipop said...

hahaha...akhirnya dapat jugak aku pinjam anak kau.mekacih zaza..hihi

Frodo Baggins said...

aura kawen dah sampai .. sila sila.
hahahahhaha

>>___<<

peAnut said...

serius ko nk?
nnti ak mintak kt mak ak.
tmpt keje die BANYAKKKK
baby.
huhu

('',)MiSs mRs.SaMsOL said...

heheheh apa kita take ank angkat satu cm artis skrg??? hehehe ok per??

fndrocka said...

mak aiiiih..comel giler.rasa cam nak kahwin je ujung bulan depn

Melissa Mjb said...

ko da try tgk kt mudah or e-bay? jumpe x? kalo ade bgtau aku. aku pon da kemaruk nk makan budak. HAHAHA.

baby tu sgt cute okay. ish T_T

zan-xray said...

Ekperimen apa yg ko nak buat tu.
Teringin gak nak ada bb ni

I_Hate_Lolipop said...

Frodo: oh NO~

Peanut: aku nak baby boy leh?

Mrs Samsol: Jom...pastu kalau aku keje, aku hantar umah kau jadi babysitter anak aku leh?

Fndrocka: Jgn lupa hantar invitation card kat aku.

Mell: Aku dah cuba, xde weh (T_T)

Zan: Pe lagik zan...ehem2 lah~

matjang said...

org mcm kita semua ni, beriya syg pada budak2...tp aku hairan kenapa org boleh buang bayi

I_Hate_Lolipop said...

sbb dia nak rasa api neraka~

Ms AiReEn MoHd said...

mmg sgt sweet jer bb zaza tu wehhh aku pun gewam..aku nak beli gak....ko tapaw aku satu ekkk..kalau tapaw masuk perut aku peram 9 months leh tak weh...tapaw kan ekkk..satu jerkk kuah asing tau..

I_Hate_Lolipop said...

kuah asing lagi kau....hahaha ceh~