Monday, May 10, 2010

Aku dan Pasanganku (Giler skema punya tajuk Tag)

Aku kena Tag! by Mrs Aman (Pinad)

Tajuk Tag : Mcm yg aku ckp tadi AKU DAN PASANGANKU

SIAPAKAH ANDA DIRUMAH?
Aku adalah perempuan Pemalas yang kadang2 menjadi orang gaji bergaji RM50 kepada ibu sendiri.

SIAPAKAH DIRI ANDA DISAMPING RAKAN?
Si mulut laser yang tiada perasaan
(maybe ini kot, sbb baru2 ni ada minah kat FB yang tak puas hati dengan aku)
Aku tidak perfect, kamu berkawan maka kamu yang judge sendirik.

LIMA (5) BENDA YANG ANDA IDAMKAN TAPI MASIH BELUM TERCAPAI
1. Lancer
2. Rumah Sendiri
3. New Acoustic Guitar
4. DSLR
5. L- Shape Sofa (haha..sungguh wanita kan?)

SIAPAKAH NAMA PASANGAN ANDA?
Muhammad

CERITAKAN 5 PERKARA YANG PALING ANDA SUKA TENTANG PASANGAN ANDA
1. Misteri
2. Caring
3. Pandai Nyanyi
4. Penuh dengan perangai pelik
5. Satu aliran pemikiran dgn aku (sentiasa menangkan aku..haha)

BILAKAH TARIKH ANDA COUPLE
14 Feb 2010
(masih setahun jagung)

APAKAH KENANGAN ANDA DENGAN PASANGAN ANDA?
Setiap hari adalah kenangan :)

LAGU TEMA CINTA ANDA?
Lagu tema aku tak sure sbb kami berdua suka nyanyi apa pun masuk, tapi dia suka paksa aku nyanyi lagu PERAK NO.1

Intro lirik:
Pendidikan Perak cetusan harapan
Warga Negeri Berwawasan...bla..bla
(kan aku ckp BF aku berperangai Pelik)

APAKAH PERUBAHAN YANG INGIN LIHAT DARI PASANGAN ANDA?
Tiada.
(He is Perfect!)

Tag 5 rakan lain ;

PLUS


P/S: Aku adalah Jobless, maka byk masa untuk jawab tag. thanks pinad.


( -.-')

18 Comments:

[z@ck] said...

ehem..kim slam kat syafiq
=P

bspotgurl said...

Sedang mengenal hati budi memasinglah ni yea. All the best babe!

faiq said...

ish2 x elok men2 ni

Melissa Mjb said...

uish, aku da xde bf cmne aku nk jawab soklan kau ni? hahaha

I_Hate_Lolipop said...

zack: ehem...baeklah :)

bspotgurl: lebey kurang ar..tapi gaya mcm dah kenal sgt..hoho

faiq: aku main apa???

mell: benarkah???? tipu!

wenkhadi said...

bila nak kenalkan pakwe mu di blog?

I_Hate_Lolipop said...

dia adalah misteri...maka aku biarkan kemisterian itu dahulu..hahaha

('',)MiSs mRs.SaMsOL said...

hhahaa eh mak ayam...mana ada org nyanyi lagu perak no satu dh...laa ni komuniti berilmu perak gemilang...aku pun bru nyanyi lagu perak no.1 ngn abg sam dlm kete maser balik kg aritu hahah gler bukan??? hahaha

peAnut said...

ohhhh..mr syafiq :)
smoga kau berbahagia sentiasa
dgn nya ..
kwen nnti, psang lgu perak no satu
msa pengantin smpai..
haha

Melissa Mjb said...

yelah, aku tak tipu. tapi tak ramai yg tau. tak nak kecoh2. nanti ramai yg bertanya kenapa. kang tak menang tangan aku nak layan sorang2. hehe

I_Hate_Lolipop said...

mrs samsol: tu la pasal, asal dia boring dia suh aku nyanyi lagu tu. cam tut~

pinad: takde makna aku nak pasang lagu tu masa kenduri. buat kena gelak kaw2 ada ar..hahahahaha

mell: ohh..hurmm..takpe ko simpan, pastu dah ada kau jawab tag ni.pastikan jgn terlalu berkurun.cari dgn pantas!

j4l4k said...

AHAHAHAH...tanpa ragu

Melissa Mjb said...

lolipop hater: eh, xde hal la. nnt aku jawab. ko jgn buang entry ni. hehe

I_Hate_Lolipop said...

j4l4k: kau tak baik ketawa aku, sbb hal ini aku nk tag kau...aku tak kira kau kena jawab!

Mell: hahaha..aku tak delete..sentiasa ada.

MUNAH said...

bkn setahun jagung babe
tuh baru nk 'naik'
ok2 selamat ber-bunga2 cinta
oh2 seronok nye

j4l4k said...

Kau nak tag aku...mana dia soalan cepu emas tue?

POSH76 said...

ooo mintak gaji dgn mummy yer...hehe

I_Hate_Lolipop said...

Munah: ooo...hehehehe. thanks

j4l4k: jawab je la dulu soklan tu...kang aku tanya cepumas x terjawab kau.

POSH: haha..bukan mintak,upah sbb dia suh iron baju kurung dia 20 pasang..mau kebas kaki berdiri..haih~