Sunday, May 9, 2010

Surat Rasmi untuk Kak Sherry


Dear Kak Sherry,

I'm sorry for being a bad daughter, sorry for what i've done, sorry for making you cry, i'm sorry i stole your tudung, stole RM10 to buy a stupid Ding Dang and Tora when i was 7 (ok la kena rotan gak kan), scratched your Persona, make you ashamed - when i've been caught by discipline teacher for bringing condom, i'm sorry for not listening to you, i'm sorry for hurting you, i'm sorry i failed you, there are so many mistakes that i've made.But thanks Mak for loving and still forgive me.. I'll do anything to make you happy, because i LOVE you deep inside my heart. Happy Mom's Day ...

xoxo from your anak perempuan,
Nana Ahmad (-.-)

Kak Sherry = Nama timangan kampung ibu saya


:: Happy Mom's Day ::

17 Comments:

Frodo Baggins said...

weh ....
bawak kondom g skolah?
kondom sape lu cilok?
wakakaka


>>___<<

j4l4k said...

Jahat macam mana kita jangan buat sampai ibu,emak,mama,amma,mother,umi kita berlinang air mata atas perbuatan kita...kerana harga yang mahal untuk kita bayar nanti....

Bonda Zia said...

laaa..bringing condom??
hahahaha...

zan-xray said...

best baca surat ko ni..
suka suka..

I_Hate_Lolipop said...

Frodo: ni kes Biology punya subject la. perasaan ingin tahu yg menebal, apa itu condom.huhuhu

j4l4k: tapi mak aku suka emosi and nangis. habislah aku kena renang lautan api..mak nena mintak ampun (T_T)

Bonda Zia: hahaha...nak tau sgt apa mende alah tu, sanggup beli kat farmasi.duhh~

Zan: Best apa? penuh dgn dosa je aku ni... (-.-)

Frodo Baggins said...

mesti stu skolah speku lu bukan2 kan?? wakakkakakaka ....

I_Hate_Lolipop said...

mmg pun...haha.cuma kawan2 kelas je tau aku siapa. lagipun ramai2 usha barang tu masa tu. masa lepas balik dari tuition.haha..bodohnya aku masa tu.

peAnut said...

condom2..aku smpai skang tingin nk tgk betoi2..haha
ingt x, dlu kntoi ngn ckgu padilah psl hp kn?
dia pnggil cik madiah gk kn?
hehe..cik madiah!
selamat hari ibu!!

I_Hate_Lolipop said...

hahahahaha..... bawak HP sbb nak suh bf beli nasi lemak utk kawan2...then aku kol mak aku and ngadu kena rampas, ingat kene marah tp dia leh ckp :

"tu la, yg kamu tak sorok handset tu kenapa", said Mak

then mak jumpa pengetua ;

"maaf, saya suruh dia bawak sbb nak call dia kat mana, tgh hari ingat nak balik kg tgk bapak menakan dia sakit", mak aku tipu Pengetua wok~

P/S: peanut kau dedahkan lagi satu kesalahan aku.

peAnut said...

hahaha..aku dedahkn sbb cik madiah
sgt cool!!!!
selambe je ckp cmtu kt pngetua..
rockk uuuu!!!

('',)MiSs mRs.SaMsOL said...

hahha peristiwa kondom tu mmg hebat gler heheh samapi skrg kan...hanya yg tau jerk tau citer sebenarnya heheh lawak tul..

Melissa Mjb said...

mak aih, bwk kondom tu. ko wat pe? wat tiup belon ke? wakaka. kn aku dah melucah. hehe.

wenkhadi said...

mel....macam ada pengalaman je..kui2

I_Hate_Lolipop said...

peanut: sudah....sudah..itu peristiwa lama..huhuhu. mak aku mmg cool. aku je hot.

mrs sam: haha...kan jua kan. benda kecik leh jadi perkara besau~

Mell: aku just nak tau sbb dlm buku biology tak tunjuk rupa sebenar condom. ini suma perasaan ingin tahu.

wenk: hahaha...no komen~

Melissa Mjb said...

adi: ni kes aku penah t'tgk org buat la. agak bangang kn.

lolipop hater: aku bukan nk melucah kt sini. tp diorg isi kondom tu dgn air pastu gi baling2 mcm org main belon air tu. siot jek kn. ni pon pengalaman time skola dulu la. HAHA

I_Hate_Lolipop said...

mell: hahaha....pengalaman itu kan manis...hihihi

fndrocka said...

condom tu rupanya cemana..aku tak tahu,nyesal lak tak bawa kondom gi sekolah.