Monday, May 24, 2010

Sabar Sayang



Last Weekend adalah hari ber-Dating Melting bersama buah hati. hihi ~

Seronok...seronok...seronok tapi dalam seronok ada mcm2 hal jadi.

1. Masa tengok wayang ada org sangat2 annoying.
Biasa ar, duk seat couple la kan, start2 cerita mamat ni dah terangkan kat awek dia apa yg org tu ckp. Eh, Hello..awek kau tak reti baca subtitle ke? dah la terangkan tu kuat sial. pastu time org gelak, dia diam, time org diam dia gelak kuat sorang2.
Tapi nasib baik Mr.S pegang tgn and ckp "sabar sayang". hihi

2. Brek Tak Makan
OMG! yang ni mmg saat cemas. Leh plak time traffic jam brek aku tak makan time turun bukit! Owh aku yg drive sbb Mr.S aku tak reti drive Manual. huhu
Tapi Mr. S ckp "sabar sayang..rilex" buat aku kurang cemas dan lepas tu RM180 melayang (nasib worksh0p bukak).

3. Kena Saman
Haih...yg ni memang sedih. Aku jawab call kawan aku, leh plak time tu tetiba polis lalu dari celah mana ntah. mcm magis plak polis ni. So aku kena saman sbb tak pakai handsfree. and Mr.S
"Sayang...sabar sayang" . Ayat dia buat aku lega and aku sedar ini salah aku. Mari kita ke court Julai ini. (T_T)

Tapi setiap yang jadi aku anggap sangat manis, sebab ini hidup. Ada pasang surut..ini ujian.
Thanks to him sbb jadi bf yg sangat POSITIVE.


:: Dia kata dia tgk sheep ni terus teringat aku, so beli (aku bukan kambing) ::

P/S: Saya cinta dia, kamu cinta siapa?

20 Comments:

POSH76 said...

comeila mug lembu tu hehe

FizahZainal said...

hahaha..
pgn tgn tgk wyang??
wow..ehem2...hahaha
(mcm ak xpnah jek..opsss)
Oh..ak xdpt teman ko ke court..
ak bz..lalala~

Melissa Mjb said...

gler la. romantika de amour. muehehe. selamat berbahagia! hehe

('',)MiSs mRs.SaMsOL said...
This comment has been removed by the author.
i n n z c h u b b y said...

bahagia bila dia ada di saat kita memerlukannya...

('',)MiSs mRs.SaMsOL said...

hhehehe sudah berani tayang mr.s i like heheh love you babe...syatul the sheep lalalal semoga ko heppy dgn dier tau...(be a last ok mr. s)

peAnut said...

finally!!!! tu dia Mr S nya :)
shuweetttttt!!
asal la ak xteserempak ko ngn dia
aritu kt mid..ni ngn hajar lak, kn kte da terkutuk org keje bank dpn2 dia..ahahaha

I_Hate_Lolipop said...

Posh : heheh...sgt cumel kan?..

fizah: nasib kau jwb dlm kurungan tu. kalau x dapat kau pelempang hipokrit dari aku.

Mell: thanks babe..hehe *blushing

Inn: yes.Bila berdua hati rasa tenang. Tapi masa sgt cepat pergi.

Jua: aku tayang sbb ada org tak percaya dan masih mau mengganggu keharmonian ini..saya sayang dia. Hope so he is the last. :)

Pinad: haha..ko kutuk org keje bank tanpa ragu2. nasib aku cover mcm buat benda tu funny. ketua kelas kita garang ok..haha.Mr S saya lebih sweet jika dia kutuk saya *sigh

MUNAH said...

oh cinta itu sedap!
stim jew~

FizahZainal said...

hahaha..
brani sungguh kau mahu bg aku pelempang hipokrit kau.

I_Hate_Lolipop said...

Munah: hahaha...jgn stim sgt. bahaye

Fizah: berani, tapi kalau scandal kau ada, aku jadi takut. (laki ko kata dia scandal ko je kan.haha)

Shahrul Tanaka Safeai said...

eleh!

'AQILAH said...

bf kamu cool :)

I_Hate_Lolipop said...

sharuk: dengki!

Aqilah: yes he is.. :)

fndrocka said...

selalunya kita rasa kita cukup kenal diri kita...tapi wlaupun kita kenal diri kita tak tak boleh nak pantau dan kontrol...so kerja2 itu serahkan kat our soulmate..
kadang soulmate tu tahu pasal kita melebihi kita kenal diri kita..dia macam cermin kita lah..haa gitu.huuu

Latest Entri : Taktik menewaskan Abdul Rahman dengan sebelah tangan atau sebelah mata (PES)

[z@ck] said...

olololooo..
so sweeett...
=P

I_Hate_Lolipop said...

fndrocka: yeahh...itu yg aku mahu tahu disebalik kejadian ini. kau ni romantis jugak ek?

z@ck: shuuuu~ *blushing

Paan said...

Tapi aku lagi kiut dari bf ko kan?

Ahaks~!

I_Hate_Lolipop said...

bf aku lagi cute <--- ayat dilanda asmara dana.

Atan Athen said...

hahaha....ini lagi jiwang dowh.....hahahaha