Thursday, May 27, 2010

Bukan Smart Tag !


Owh before tu nak kasitau, aku sudah mula ber-interview untuk masa hadapan
(^0^)


:: thanks to my brother sbb belanja heel baru::


Copy award ini di blog anda :
Wokeh

Buat ucapan dan perasaan anda kepada pemberi award ini:
Perasaan saya??? Perasaan saya masih mahu menculik bayi kamu. Namun begitu terlalu sukar kerana tiada duit utk beli tiket ke NZ. Weh balik la cepat, nak dukung bayi itu...

Jawab soalan2 berikut :

1. Apa yang bermain difikiran anda sekarang:
Nak gi makan satey ngan Hajar (housemate aku) kul berapa ek?

2. Apa nama samaran anda:
Syatul, Diyana, Nana, Yana, Si Manis, Perempuan, Gadis, Gengster Kuale, and
Nona Manis <--- yang ni aku tipu.

3. Berikan 3 orang yang anda sayang:
1. Mak (Tetap)
2. Mak (Tetap)
3. Mr Syafiq (kontrak)

4. Panggilan untuk si dia:
Sayang, Bibi, Encik Syafiq.

5. Hadiah yang anda impikan dari seseorang yang istimewa:
Kalau dia jam Bell & Ross, so aku nak Sofa L Shape yang paling mahal dan comfort serta Exotic Lingerie dari La Senza yang paling baru. Haha (motif?)

6. Blog mana yang anda suka lawati dan boleh dijadikan follower:
Semua blog yg aku selalu comment tu adalah blog yg aku suka. kalau kadang2 takde tu meaning aku busy ar tu.

7. Tagkan kepada 15 orang rakan blogger anda:
Susah ar, skang ni diaorang dah malas nak main tag2.

P/S: Punggung makin membesar dgn riang. Aku mahu kerja! kerja!


12 Comments:

dila john said...

welcome to club,
club pergi interview and
club punggung makin besar.

hahhahahhaa

[z@ck] said...

hye NONA MANIS
hahaha

I_Hate_Lolipop said...

dila: punggung aku makin besar. aku risau ..haih

z@ck: hye gegirl...<---malu dan perasan.

ainul said...

tetiba pulak punggung...motif??? hahaha

I_Hate_Lolipop said...

motif mahu segera dapat kerja...

SUXX said...

oh tak suka tak comment gtu?

I_Hate_Lolipop said...

suxx, yg tinggal komen tu, blog aku palingggggg suka. kadang2 aku jadi silent reader gak. sbb takde apa nk komen. just baca je.

j4l4k said...

Den dah jawab...lu bacalah sendiri

wenkhadi said...

tau takpe...semua org sedang bz

Melissa Mjb said...

hahaha. soalan kekdg tu pjg bebeno mengalahkn soalan PTD. hehe

zan-xray said...

huhu 15 orang kena tag lepas tu.
nasib baik la ko matikan kat sini.. kalau nak nama aku mesti terselit jugakk kan.
selamat berinterbiu..

maju la sukan untuk negara

I_Hate_Lolipop said...

j4l4k: Done..

Wenk: haha...aku tau sbb tu aku tak tag.

Mell: kan? nasib bukan ujian PAFA.. kalau aku gagal kot.

Zan: hehehe...15 org, lum tentu ada yg layan. thanks sbb wish. kasi la aku kasut sepasang lagi. baru smangat.