Friday, June 4, 2010

Yayasan Dakwah la sangat kau!


Pagi aku adalah ceria, and siap2 teman housemate aku pergi interview dekat Mont. Kiara.

:: Dia yang ada Interview ::

:: Yes, hari aku tetap dengan Coffee ::

Tapi hari yang ceria telah dicelakakan oleh si Staff
(sbb kat plat kereta dia ada tulis tu kereta yayasan ni)

1. Bawak mcm cilaka (sukar nak describe mcm mana dia bawak).
2. Masuk depan aku - rapat tak kasi signal
3. Lepas tu maybe dia sedar aku kejar, terus bawak laju dan gelabah.

Okay, ini bukan point sebenar aku nak marah, tak kisah la even dia dah spoiled mood aku masa tu, nasib aku yg kena. Kalau kapir? mau dia kata
"ini ke cara org islam bawak?"

P/S: Kalau salahkan perempuan bawak slow and ntah pape aku terima, tapi lelaki? ada je yg loser mcm ni. Meh sini staff tu aku dakwahkan dia dulu.

14 Comments:

Mak Su said...

salam ziarah blog....

maksu kalu mcm tu, maksu mmg hangin, pempuan ni slow, carefully driving on de road...tapi guys suka tak tentu hala and like good good

Paan said...

Lain kali ko kena camni, ko langgo je. Bila lagi nak langgar orang YDIM beb? :D

peAnut said...

aku plg pntang org xbg signal nihh...
mcm haremmm!!
mmg free2 akn dpt
isyarat jari dr aku..huhh

zan-xray said...

ni pasal apa, ada sticker tu kat cermin kereta dia?
Pengajaran:
memandu jangan ego,kesan nya kejap je kita dapat

dila john said...

dah comel2, bad mood pulak.
pape pon, selamat berjaya, dan jangan putus asa, rezeki tu ada jek kat mana2.

I_Hate_Lolipop said...

maksu: haih...nak buat mcm mana, perangai manusia berbeza.

Paan: kalau aku bawak hummer best je langgar dia. ni aku bawak charade je.

Pinad: kan?..mcm signal tu hiasan je.

zan: ayat ko mcm bapak aku daa...ikut hati mati~

Dila: aku bad mood dalam masa stgah jam je..hihi~

Frodo Baggins said...

keh3, beliau tgh berdakwah di jalan raya kot. wakkakakak ... libas beliau laju2. sioot.


weeeeee ~

jom minom coffe!


>>___<<

[z@ck] said...

rilek beb..
hahaha

j4l4k said...

Apa nama kawan ko tue...bleh brkenalan

I_Hate_Lolipop said...

frodo: kalau aku libas...ngan aku skali mati.

z@ck: i'm trying...huff huff~

j4l4k: nama dia siti hajar. add la kat FB.

wenkhadi said...

aku cukup tensen kalo org tengah bawak kete...nak masuk simpang...tapi dia tgh cakap guna phone...smpai nak langgar aku..haihh

I_Hate_Lolipop said...

kau terajang je sampai mati org macam tu..huhuhu dia takde skill bawak kereta sambil ckp phone..sbb tu bawak cam syial~

fndrocka said...

hoho.takyah nak kaitkan keburukan dia dgn agama

Latest Entri : Shahir Si Pencuri

I_Hate_Lolipop said...

aku tak kaitkan agama.tapi kereta yg dia bawak tu boleh drag agama skali.salah ke bawak kereta elok2.i don't care who he is, until i saw "yayasan..bla..bla..bla".