Sunday, June 13, 2010

Kau Lelaki EGOIS!!



:: Aku suka game Mr.S kasi nie ::

Tadi aku saja je join chat room, dah lama siot aku x join. Saja nak buang masa, sbb bibi mengalami sindrom Sukma di Melaka. Aku cuba meluangkan masa sambil merawat demam ni. Lepak2 sembang kat room ym (aku x layan PM k) ada sorang mamat ni punya la sembang kencang!
Si stupid: Yahudi bla...bla..bla..Yahudi bangsat! Yahudi Kimak! Sape sokong Yahudi masuk neraka!

Gila kentang mamat ni cakap kat room. Aku tgk je diaorang sembang. Pastu aku masuk line nak test tgk ;
Aku: Eh ****a kau ada Facebook tak?
Si stupid: ada, add la aku, bla..bla@yahoo.com.
Aku: kau sembang kencang aku tgk, kau tau tak FB tu yahudi?
lama dia diam..pastu dia jawab;

Si stupid: tu takpe dah lama ada,sebelum tahu kekejaman yahudi.
Aku: yahudi kejam dari dulu kau tak tahu?, baca sejarah tak? leh plak takpe ek kalau dah lama, tak laku la jihad kau tu!

Pastu dia diam jap and dah muncul, dia maki aku. Okay aku malas nak join room bodoh mcm ni. Aku bertekad layan game Mr.S kasi lagi best.

I hate chat room!!

P/S: Tau la kau lelaki yg penuh egois!, tapi baru ditegur dah menggelabah. bosan!

Pada sape yang betui2 nak boikot yahudi, yang mmg gila babeng punya tahap, sila jgn ada FB, sila guna ini
CLICK THIS

click la nuffnang tu jugak, aku nak duit untuk beli bra baru, raya ni.

16 Comments:

aNiSa hANg tUaH said...

heee
okei2
sudah klik nuffnang awak..

I_Hate_Lolipop said...

hohoho...mekasih yer.. :)

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

dah klik..beli yg kaler belang2 je..polka dot pun ok..

j4l4k said...

Wei...nak jimat beli bundle punya lah...brabrabra...hahaha

p/s:senonoh lh ckit :)

I_Hate_Lolipop said...

xtionkamen: thanks..click la lagi nanti. aku tak minat belang2.

j4l4k: maaf, aku bukan si hipokrit yg blog nak jiwang penuh romantis dan sopan. just not my type.
p/s:yg ko gi komen ni pasai apa. komen la mamat egois tu.haih ~

intan izani said...

tulah, sy pun benci yahudi tapi ada gak fb... cmne tu eh...

fndrocka said...

aku dah join millatbook..tapi fesbuk still guna..huu.

ramai lah lelaki macam kau cakap tu.sembang kencang macam dia hero gila babi.tak kiralah isu palestin atau isu2 lain.ini dipanggil egois ka? aku tak reti sangat

kau pakai bra saiz apa..nanti aku tengok2 kan kat kedai kalau ada yang sesuai.

fndrocka said...

style gak kawanlah.com tu..nak join..hehe

Latest Entri : Blog ini menyokong penuh England di Piala Dunia 2010

kOkO cokeLaT said...

weh ni diner dash yg new version ke?
aku ade yg version lame jek,
mne ko donlod nih???

I_Hate_Lolipop said...

intan: http://www.kawanlah.com/home/ <-- mcm ni

fndrocka: millatbook, mcm bf aku kata, buat tapi still tiru israel. boikot tak jadi. kawanlah.com tu sungguh funny. tapi mcm budak2 je join.

koko: yezza..bf aku kasi, dia amik dari adik dia.

wanieybintang said...

lah.
samala. aku pun nak beli bra baru jugak, tp duit tak cukup2.
so marilah kita saling mengkelik nuffnang untuk merealitikan impian suci kita itu

MUNAH said...

setuju!
fuck fb!

AnisZahra said...

Haha..Laki xpenah nak kalah. Asal dah terkena,mula la guna kata2 kesat. You go girl ! :DD

alvin takda rumah harga 8juta.... said...

setuju ngan kamen..nak beli bra biar kaler chrome,baru la nampak lady gaga..













tyco...gua ada fesbuk..bangsat tul gua ni..



cau~~~

Melissa Mjb said...

aku rase mamat tu mmg nak kene sumbat mulut die ngan bra baru kau kot walaupon tgn die yg berdosa menaip maki-maki kau. HAHA. anyways, selamat maju jaya mengumpul duit nuff. aku da bosan ngan nuff. nak beli cotton bud korek telinga brand tesco pon aku rase tak cukup. cet.

I_Hate_Lolipop said...

waniey: lets..aku mahu wang! wang!

munah: apa yg kau setuju? tapi aku x boikot sbb aku suka guna fb.

anis: thanks babe..kadang2 rendahkan ego lebih baik bukan?

alvin: xleh, nanti panas sgt kalau kaler tu. hahahaha.. tahniah kau sedar.

mell: ala, kau ni cepat putus asa ar. meh aku click nuff ko byk2. pastu blanja aku beli heel satu. mcm ayat kawan ko "ala mell,stakat cutton bud...bf ko kan kaya" wahahaha