Monday, June 14, 2010

Biskut Lutut


Aku mula terlibat dgn
Tumblr. Mende alah ni fun. Sbb mcm2 leh buat. And sebenarnya easy to manage, tapi terhangguk2 sbb baru buat semalam. marilah join aku kat sini..


p/s: mahu cuba something new :) . Owh, biskut lutut cicah air kopi O sedap.

sape click nuffnang aku, aku doa dia kawen anak raja!

10 Comments:

[z@ck] said...

tmblr plak?
=)

I_Hate_Lolipop said...

sini best gak. mari mencuba...

poppytizer said...

Benda ni mcm blog jgk ke ?

POSH76 said...

amende ni....

wenkhadi said...

aih...banyaknye masa ko nak memain dengan benda2 ni

zan-xray said...

pening kepala nak paham setelah melihat..
blog lagi senang kot

I_Hate_Lolipop said...

poppytizer: yerp, tapi lagi best.

POSH: seperti blog + facebook.

wenk: aku kan si jobless dan duduk dirumah serta hanya bergoyang punggung.

zan: nak seribu daya zan..sini org dia suka post gambar. seswai untuk ko. senang manage.

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

dah kelik!
doakan aku jd kaya pulak ye!
hehe

I_Hate_Lolipop said...

kaya aku doakan utk entry seterusnya.

Frodo Baggins said...

lor mende baru lagi ke?
haishhhhh ... jap wa skodenk
wa doa lu kaya tanpa klik
wakkakakakaka



>>__<<