Wednesday, June 16, 2010

Chenta Kopi


Owh aku tak abis2 tengok iklan
.Jiwang doe. Ada 3 episode, sila lihat sampai habish.

"Kopi kita dah rasa lain, tak macam dulu "

(=.=)

Tapi aku paling suka lagu dari Bo Amir. Feeling chenta chintun.



P/S: Iklan ni bagus untuk relationship yg retak menanti belah, perkahwinan yg baru hantar surat nak cerai tp belum sign. Sila tonton.

*aku post skit je sbb kaki gatal kena gigit nyamuk.


3 Comments:

aNiSa hANg tUaH said...

yeyeeepp
coffee mate mmg best
:)

POSH76 said...

tragis lagu ni hehe

Melissa Mjb said...

aku baru terhegeh2 nak gi tengok sequel iklan ni. HAHA. lepas tengok nanti aku datang balik komen kat sini ye. wakakaka.