Saturday, June 19, 2010

Lelaki Bila Menangis


:: Jgn bunuh diri sebab CHENTA ::

Semalam aku bukak pintu balkoni, then aku dengar..

AMARAN: Sila baca dengan nada teresak-esak nangis dan sedikit kuat

"Sayang sekarang dah pandai maki2 abg, sayang tau tak abg sayang syg. Sampai hati sayang tinggal abg macam ni. Nampak sangat sayang dah tak sayang abg. Apa sayang nak, abg kasi. Sayang jumpa dia terus sayang buat macam ni kat abg. Balik la sayang, Kalau abg salah bagitau."

Sayu aku dengar dia nangis2..

P/S: Kadang-kadang perempuan memang kejam dalam CHENTA bila mata nampak "barang" yang lebih baik.

14 Comments:

poppytizer said...

Kesian dia. :|

Paan said...

Aku... lapar. *baca dalam nada sedih*

j4l4k said...

Air mata lelaki cukup mahal utk di tumpahkan kerna wanita relakan diri jadi mangsa...jgn percaya pada estrogen...AHAHAHA

[z@ck] said...

pakwe ko ke yg menangis ni..

Fiq said...

lelaki pernah je menangis kat bahu nie. lelaki jugak buat si pemunya bahu nie menangis. aiseh..!

AnisZahra said...

Wow..

wenkhadi said...

menangis ni x kira jantina....asalkan ade perasaan. Kalo dah sayang sangat mcm ni la jadinya.

fndrocka said...

ada shooting drama kut

Terbaru : Dilemma Wanita Gorjes

Zuewairy said...

lelaki pun ada hati dan perasaan jangan ingat pompuan ja ada hati ngan perasaan..

zan-xray said...

syemakin hari syemakin sayang.
kalau isteri yg ditangisi aku tabik la.
tapi kalau gf emmm

faiq said...

aku konpius ni..ko laki ke pmpuan

Melissa Mjb said...

terbaik.....
bukan senang nak dengar lelaki merayu domba mcm tu.
mmg rezeki kau lah nak dengar drama melayu tahun 90-an cam tu. hehe

POSH76 said...

AIYOO PASAL CINTA MAU MATI KA....HUHU

I_Hate_Lolipop said...

to ebelibadi:

1) itu bukan bf aku, gila apa tetiba dia ada kat balkoni.

2) itu adalah seseorang yakni jiran bawah umah (umah aku apartment je)

3) ye aku tahu lelaki juga manusia dan mampu menangis.

4) buat apa menagih pada org yg tak suka. baik dia jimat bill phone gi shopping lagi bagus.

5) tak semua perempuan baik dan tak semua lelaki jahat.