Tuesday, June 22, 2010

Menjolok Buah


Buah cempedak diluar pagar,
Ambil galah tolong jolokkan,
Saya budak baru belajar,
Kalau salah tolong jolokkan supaya saya tersedar.

P/S: Peluang datang sekali lagi, aku mahu mengubah kesilapan lalu, mahu menyusun hidup agar lebih baik. Sila ingatkan aku supaya aku sedar yang aku sedang berada di FEDERAL HIGHWAY dan bukan di jalan denai kampung. Semoga pilihan ini akan mengubah siapa aku.

Federal Highway = Master
Denai Kampung = Mencari kerja sambil rileks2 goyang kaki dirumah



9 Comments:

aNiSa hANg tUaH said...

wake up wake up
:)
awak kena kuat
:)

MSBH said...

akhirnya..tsedar jgk ko dr lamunan kopi-kopi yg slalunya mbuatkn hg ttdo ms kuliah..hahah..hg minum segelen pon tetap hg tido dlm kuliah gak kn.hahahhaa..just joke..
anyway..syabas kerana nk ubah hidup hg. aku sokong akak senior aku ni..
moga bjaya yer..
doakan adik junior kau yg jht ni bjaya jgk yer....

I_Hate_Lolipop said...

anisa: bukan skang..nanti bila dah tertido.

keri: aku tak tido time kelas la..cuma bencana dtg melanda. hahahaha. aku doakan ko berjaya. ko dah try ke aku ckp aritu.tanya or buat surat.xkan nak aku pi langkawi tlg kot.

Paan said...

Hoh...tu la...baik ko tulis novel. (apa kena-mengena ntah?)

MSBH said...

lum coll lagi. esok or lusa kot.
hahahah

I_Hate_Lolipop said...

Paan: Aku x pandai menulis mcm kau..kau layak la.

MSBH: lengah2 nanti rugi. apa2 roger aku. aku boleh kasi idea.

Melissa Mjb said...

wow, kau sambung master? nak jadi masterG plaks. cayalah. semoga kau berjaya ye. hehe

wenkhadi said...

ko dapat sambung kat mane weh??...
congrat..hehe

I_Hate_Lolipop said...

mell: harap2nya aku x malas mcm degree aritu.haih...

wenk: uitm dikakiku..thanks. blanja aku minum jom.hihi