Friday, June 25, 2010

Fat is not yummylicious !


Baru2 ni lepas mandi aku tengok peha aku dah makin liar je lemak ni naik. Patut la suar aku baru beli tu mcm ketat..haih ~

Kaedah nak kurus selain bersenam??? Yang lebih pantas tapi takde effect.

SILA BANTU AKU MENGHADAPI AZAB LEMAK.

Bukan aku je, budak yg maksu aku jaga pun cakap dia dah gemuk..see see ~


:: Qistina dah runsing dgn masalah perut dia, anda?::

P/S: Berharap convo ni aku dapat slim skit supaya tak tersadung heel masa naik pentas sbb jisim kian bertambah.

14 Comments:

aNiSa hANg tUaH said...

heee.
diet!!
jom jom

Melissa Mjb said...

ape kes ngan kau ni. sampai ke blog aku kau mengadu pasal lemak peha kau tu. dah kronik sgt lah nie eyh. meh, jom join aku gi jogging tepi tasik opis aku. alang2 tu boleh terjun tasik beb. tp kan sure kau yg timbul dulu sebab kau boleh terapung. aku yg xde lemak ni sure tenggelam terus. muahaha

wenkhadi said...

berdoa... :D

I_Hate_Lolipop said...

nisa: jom jom..hahahaha

mell: aku mengalami sindrom yg amat teruk. aku perlukan sokongan...ahhh~

wenk: haih..tapi masih perlu usaha... :(

Paan said...

Pada aku, a bit chubby is sexy.

No offense, though.

nanieybarnieylurviey said...

OMG... you still got time kak yana... tp kena ptg betul2 la.. hehe... kasik kat sini skit... :)

Ms AiReEn MoHd said...

fat is sexy babeh..wakakkakakaa

fndrocka said...

fuhh,...nasib baik bukan perut kau yang dipaparkan..kalau tak..mesti gorjesss.

Terbaru : Si Kacak Mengintai Dari Tirai Kamar

Boy said...

diet2... nnt pentas konvo roboh.. hehe

I_Hate_Lolipop said...

paan: a bit chubby, but i'm fat!

nani: u mmg caunselor paling best. huhu sedang berusaha T_T

aireen: fat is not sexy but seksa.

fndrocka: bahaya kalau letak aku, kang nampak pusat.

boy: haha melampau roboh.sure masuk buletin utama.pergh...

Atan Athen said...

ap barang nk kurangkan lemak....lemak byk la baru cute...hehehe

I_Hate_Lolipop said...

cute apa..buat sakit jantung, kencing manis n darah tinggi ada ar..

zan-xray said...

Cuba hisap rokok maksud aku rokok betul la.
(boleh pakai ke saranan ni?)

I_Hate_Lolipop said...

haih zan...aku dah pikir lain tadi. wahahaha