Sunday, July 4, 2010

Aku Si Bawang Merah


Aku sibuk sekarang ni, sibuk nak settle kan hal2 mendaftar and tengah fikir tempat tinggal. Aku nak tanya pendapat korang, mana better??

tinggal di rumah sewa dengan stranger
OR
dengan ayah bersama si ibu tiri ?

Kan best kalau UiTM kat Kuala Kangsar, dapat duk dengan mak :(

Kaki aku lenguh2 naik tangga kat UiTM macam naik tangga Batu Cave. Harap lepas ni tangga - tangga ni dapat buat aku pecah lemak. Dah la bawak beg lappy kat belakang, so serious rasa mcm bawak kavadi naik tangga Batu Cave. haih...

P/S : Semalam ada org tua tunjuk FUCK kat aku, aku terkeluar kata2 kesat depan mak aku dan aku kemudian menerima lecture selama 2 hari.

Owh anyway, aku rasa gumbira nuffnang aku dah 5 hengget. haha

5 Comments:

zan-xray said...

Semoga yang terbaik menjadi pilihan.

tak nampak pun ko kat KK.wahhh da dapat hasil dari nufnang tu leh la blanja laksa pak ngah

jane said...

samalah kita;(

Melissa Mjb said...

kalau aku kat tempat kau pon aku confuse nak tinggal dgn sape. ish.

sila buat pilihan dgn bijak ye!

good luck!

fndrocka said...

Kontest Hanis & Mira terlambat pergi Exam

[z@ck] said...

duk ngn ayah kot..