Monday, July 12, 2010

"Paul" Masak Petai




Paul si sotong kurita tu dah pandai jadi bomoh, dan dah ramai dia sesatkan orang.
Persoalan : Adakah dia akan dijadikan

LAUK MASAK 3 RASA
CALIMARI RINGS
SOTONG BAKAR CICAH AIR ASAM
SAMBAL TUMIS PETAI

kalau "dia" salah teka??????

P/S: Aku rasa lapar sbb tu buat entry ni. Mahu makan sotong warghhh~ click nuff aku skit, sbb raya dah nak dekat. pls :)

10 Comments:

misztasya said...

liat daging dia nih

[z@ck] said...

argh..aku nak buat sambal sotong.

Melissa Mjb said...

rojak sotong lah weh. yummie!!!

tapi aku sayang PAUL. please don't kill him. HAHA

zan-xray said...

sotong kangkung ler gamaknya.

orang takde akaun nufnang leh klik ke hehe

I_Hate_Lolipop said...

tasya: liat ker? terpaksa aku guna chain saw nak kerat dia.

zack: sambal sotong..pergh..

mell: sbb spain menang? sila jgn buat paul sbgai binatang peliharaan, dia menyesatkan.

zan: boleh..ko click iklan la byk.

fndrocka said...

Paul ni kalau suruh dia ramal anak bulan puasa pun orait

wenkhadi said...

nape nuffnang ko x kuar weii??

I_Hate_Lolipop said...

fndrocka: dia dalam air, x dpt ramal bulan.

wenk: iklan aku ni pemalu skit.

j4l4k said...

Buat satay...satay sotong kurita

I_Hate_Lolipop said...

terus aku rasa nak makan sate. haih