Wednesday, July 21, 2010

Sindrome Up Side Down


:: Gambar ini sungguh menipu, sila jgn percaya ::

Ye ye.. aku tengah sibuk sekarang ni. Belajar adalah kerja terbaru, buat masa ni aku takde kawan sgt kat kelas. Aku jadi pendiam, sebab aku mengalami sindrom up side down.

(sebab tu kurang update dan kurang gosip)

Aku takut berkawan, sebab aku susah nak percaya orang sekarang ni
(=.=')

P/S: Tiada gosip terbaru sebab aku jadi nerd. Adakah aku mengalami tekanan perasaan sebab sunyi ? Ya, aku perlukan hiburan dan sedikit jalan cerita cinta, baru happy :)

11 Comments:

[z@ck] said...

tapi kalau perlu groupwork macam mana?

take care and selamat study!

Melissa Mjb said...

patutlah kau dah lama tak update blog. ish...

kau jgn jadi kera sumbang sangat weh. jalinkan hubungan diplomatik sesama manusia. tu semua untuk kegunaan masa depan. (bab assignment tu weh. jgn sia2 kn) muehehe

wenkhadi said...

gambar ni kat mane?..kat da curve ke?

ko kurang update sebab bz dating kat tasek shah alam je kan..hehe

fndrocka said...

abistu..takkan nak percaya kat paul sotong lak.hoho.

sorry bout tiz zaqyah

ainul said...

syatul aku tandus tanpa gosip
mu....muahaha

Atan Athen said...

fuiyo!!!bace buku crime siot...jenayah bunuh2 csi k ni

zan-xray said...

"Takut berkawan, sebab suasah nak percaya orang sekarang ni"
????
termasuk la aku kot.

I_Hate_Lolipop said...

zack: groupwork aku akan berdrama, jadi miss pretending.

mell: kau nasihat aku macam makcik yg berumur 40 an.

wenk : aku tak lawat shah alam, abis je terus rush balik damansara. shah alam bosan.hahaha

fndrocka : tiz zaqyah tak secun maria ozawa?

ainul: hahaha, tandus la sgt. cuma lately aku rasa bosan nk update. no mood.

atan : aku teringin nak jadi polis, namun aku tidak sesuai.

zan : kau ni emosi la...tampar laju2 dgn sekuat daya aku kang, nak?

zan-xray said...

hehe.. ko makin memahami aku la.. :-)

Peminat Katie Holmes said...

aku boleh dipercayai.haha

I_Hate_Lolipop said...

zan: faham la sikit2 si tua ni.hahaha

peminat cik katie: boleh ke? aku was2...