Tuesday, October 5, 2010

Menggali Lubang Kubur

Minggu ni sangat busy sampai rasa nak gali lubang kubur. Tak cukup tgn nak type semua asgmnt. (tapi still leh update blog). Owh, macam2 hal jadi since Raya:

1. Aku sakit sampai berminggu
2. Abg aku dapat anak lagi
3. Boyfriend dalam bencana (tp cinta tetap sama)
4. Pergaduhan ibu-ibu saudara di hari raya
5. Salah faham rakan2

P/S: and much more. hidup ini terlalu kelam kabut. mungkin ini ujian dan balasan atas dosa-dosa lampau. harap lepas ini semua ok. dan aku boleh lihat pelangi lagi :)

10 Comments:

Paan Ovrtd said...

Ko ni asek bergaduh je laki bini. Haha!

Oh ya, hai! Aku rajin blogging skang.

I_Hate_Lolipop said...

eh bukan aku yg gaduh. cuma his problem is my problem.

no wonder kau org 1st yg comment. tahniah.~~

aNiSa hANg tUaH said...

nis tggu awak update

rindu tau

heee

all the best ye


nis pulak dh lame tak nmpk pelangi

hati dalam taman ni dh tak wujud lagi..

(:

Ainul said...

syatul...haishhh berzaman ak tunggu 4 new entry -___-

Melissa Mjb said...

dah lama aku tak singgah sini. busy like hell. update blog pon terhegeh2. HAHA. wah, siap nak gali kubur sendiri lagi. dah tu, si penggali kubur dah tak ada job lah lepas ni. ish. jangan tabur pasir kat periuk nasi orang. tak baik. *aku cakap bagi pihak si penggali kubur professional*

fndrocka said...

mendalam sangat metafora tu..gali kubur..gilerla..macam dah putus asa je

::FAIZ FARISH:: said...

gempak tajuk...

I_Hate_Lolipop said...

nis : thanks sbb masih rindu blog pucat ni.

ainul: masih belum ada entry gossip. sabau..haha

mell: hahaha..aku tak tabur pasir weh. aku cangkul periok org, lagi senang n cepat kerja.

fndrocka: agak putus asa. tapi hidup kena jalan jugak.sedang usaha :)

faiz: nak ingatkan hidup ni singkat :)

Peminat Katie Holmes said...

ujian2 itu menebalkan iman.haha

I_Hate_Lolipop said...

tapi ada je org yg makin byk ujian..makin nipis iman..hmmm