Wednesday, December 8, 2010

Facebook = Retarded



Dah rupa sampah profile aku ni-ibarat baju bersepah tiada almari. Ni la akibat gatai tangan nak pergi upgrade. Rasaian lo~

P/S: Takde mood nak facebook2 dah, sekarang ni facebook hanyalah untuk game sahaja..yeah~

9 Comments:

Anisa Hang Tuah said...

huhh
nis tak suke profil baru fesbuk.mcm kuno

Paan Ovrtd said...

Haha!

MadAm NuYuL said...

adoi....huda pun gatai tgn nk upgrade aritu...dah biul tgk facebook profile mcm tu...nk tukar blik dah x boleh... :(( uwaaaaa

::FAIZ FARISH:: said...

tak best la yg bru tu... srabot

MUNAH said...

padan muka ko. haha

wenkhadi said...

makwe aku pon tensen kene macam ni.

nasib baik fb aku still kuno mcm dulu. hehe

j4l4k said...

Monsters cookies...ahahaha

anntaj said...

saya pun tak suka...
tapi nak main game pun tak suka...
hehee...:P

I_Hate_Lolipop said...

to all: profile aku sudah kembali normal..dgn cara deactivate.hahahahahaha *riak